Kon.WOV bij u op bezoek?

Uw feestje muzikaal laten omlijsten? Een serenade ter onderbreking van een receptie of als origineel cadeau? Een symfonieorkest of slagwerkensemble om uw bruiloft muzikaal op te luisteren? Het is allemaal mogelijk, mits het op tijd wordt aangegeven. Laat via het contactformulier weten wat uw wensen zijn. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheden om deze in vervulling te laten gaan. Alle afdelingen; harmonie, symfonie en slagwerk kunnen in verschillende samenstellingen een bijdrage leveren; niets is ons te gek!

De Kon.WOV verzorgt ook regelmatig concerten samen met andere verenigingen; zowel in Winterswijk als op locatie. Wilt u (een orkest van) de Kon.WOV deel laten uitmaken van uw concert of evenement? Leg ook dan via het contactformulier uw idee├źn en wensen aan ons voor, dan bekijken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Sponsoren

Als u sponsor bent, mag u de Kon.WOV eenmaal per vijf jaar gratis uitnodigen voor een serenade. Vaker mag natuurlijk, maar dan worden de kosten in rekening gebracht. Laat u het ons wel even weten als u prijs stelt op een serenade?

Leden

Leden hebben eveneens recht op een gratis muzikaal bezoek van de Kon.WOV tijdens feestelijke gebeurtenissen, maar omdat onverwacht bezoek niet altijd in een strak geregisseerde dag wordt gewaardeerd, horen we het ook graag tijdig van onze leden als een serenade op prijs gesteld wordt.

Donateurs/Vrienden

Donateurs en vrienden van de Kon.WOV krijgen korting als ze een serenade willen. De prijs is afhankelijk van uw wensen en evt. connecties met de vereniging, en zal op aanvraag kenbaar worden gemaakt.

De KWOV steunen

Draagt u ook de KWOV een warm hart toe? Er zijn verschillende manieren voor u als particulier of bedrijf om onze vereniging te steunen.
Klik op deze link om te lezen op welke manier u uw steentje kunt bijdragen.