Uniek jubileum bij Kon.WOV !

Op 14 april jl. vierde Dick Dibbets, ere-lid van de Kon.WOV zijn 80e verjaardag. Een serenade van “zijn” Kon.WOV kon dan ook niet ontbreken. Niet alleen de serenade was een grote verrassing voor hem: hij werd ook gehuldigd voor maar liefst 70 (!!) jaar lidmaatschap!

Dick werd namens voorzitter Hank Hakstege in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn jarenlange inzet op diverse gebieden binnen de vereniging. Zijn nog altijd kritische kijk op zaken werd nog eens extra benoemd, met het verzoek dit vooral te blijven doen. Namens de Kon.WOV werden bloemen overhandigd en een oorkonde namens de KNMO. Tevens mocht de voorzitter namens de KNMO een zeer bijzondere insigne opspelden. Ook het damescomité van de Kon.WOV was present en uit handen van voorzitster Willy Lammers werd eveneens een cadeau overhandigd.

Een uniek jubileum bij de oudste Muziekvereniging van Winterswijk die ook dit jaar jubileert !! 115 jaar!!